Used a WordPress export to move my site from WordPress.com – images not mapped

  • Author
    Posts
  • #1540769

    innicanow
    Member

    Hi, I used a wordpress export/import to move my site from WordPress.com to a self-hosted scenario and now none of the images in the media library are mapped to their appropriate posts/pages anymore ie: the ID’s don’t match the ones in the galleries on my pages and posts … can you help me with this?

    The blog I need help with is innicanow.wordpress.com.

    #1540861

    following

    #1540973

    tandava108
    Member

    I’ve flagged this for staff attention. Please be patient as it can take some time for them to reach your thread.

    That said it is not clear if this is an issue with the WordPress.com export or with your WordPress.org self hosted site. If it is the latter you may get a better response at the “.org” forums http://wordpress.org/ . If you do get it resolved there please come back and mark this issue as resolved on this thread.

    #1541047

    kardotim
    Member

    Could you please send a link of a page or post where you encounter this issue?

    Looking forward to your reply.

    #1541147

    innicanow
    Member

    Hi there kardotin, sorry for the delay … here are two posts post that have a gallery but the image id’s they lins to are incorrect so the gallery doesn’t show.

    http://innicanow.com/2013/10/28/mercado-monday-passion-fruit-calala-or-maracuya/

    http://innicanow.com/2013/11/03/celebrating-halloween-in-nicaragua/

    #1541148

    kardotim
    Member

    Did you export your content from your “innicanow” blog? let me know so I can try to reproduce the issue.

    Looking forward to your reply.

The topic ‘Used a WordPress export to move my site from WordPress.com – images not mapped’ is closed to new replies.