Video won't embed

  • Author
    Posts
  • #1062362

    cherylhealey
    Member

    Hi,
    I just posted a youtube video link according to the directions and searched the help files. The link shows up as a link on the blog rather than as an embedded video. The blog is http://adhdchildren.wordpress.com/

    Thanks for your help.

    Cheryl
    Blog url: http://cherylhealey.wordpress.com/

    The blog I need help with is cherylhealey.wordpress.com.

    #1062478

    raincoaster
    Member

    Don’t use those instructions. Use the shortcode; it’s the only thing that always works.

    [youtube=URL]

    #1062537

    osublogger
    Member

    I’ve tried the shortcode as well, and it also doesn’t work. When I publish, the URL shows up (just as words, not as a link), but the video does not. Other ideas?

    #1062538

    timethief
    Member

    Please post an active link starting with http:// to your blog.

    #1062540

    osublogger
    Member
    #1062541

    timethief
    Member

    Thanks. That’s what I suspected. We cannot help you here at WordPress.com with that site as it’s not being hosted by WordPress.com and we run on different software. This is the correct forum for your software http://wordpress.ORG/support/ If you have not registered a WordPress.org username account yet you can do so on the top right hand corner of the page I just linked to so you can post to those support forums.
    WordPress.com vs WordPress.org: The Differences
    http://support.wordpress.com/com-vs-org/
    Best wishes with your site.

    #1062544

    osublogger
    Member

    Thanks, I’ll check it out.

    #1062545

    timethief
    Member

    That’s the correct support forum for you and you’re welcome.

The topic ‘Video won't embed’ is closed to new replies.