VIDEOS DON'T FUNCTION / VIDEO UPGRADE

  • Author
    Posts
  • #1056213

    Hi,

    I upgraded so as to add videos, however it doens not seem to be working – any suggestions as to why this is happening and waht can I do to fix this issue?

    Thanks.

    The blog I need help with is madeirafilmfest.wordpress.com.

    #1056404

    timethief
    Member

    Did you purchase a videopress upgrade? If so, then did you check out the documentation here? http://en.support.wordpress.com/videopress/

    #1056405

    Hi,

    Yes I did but to no avail, it simply stopped working.

    #1056406

    timethief
    Member

    I’ll flag this thread for Staff help.

    #1056411

    Thanks,but now as if by magic everything is working again, thanks for your help anyway.

    #1056413

    timethief
    Member

    That’s most likely Staff fixing it from the backend as opposed to anything magical. ;)

    #1056461

    signaturefl
    Member

    Hello. Same here. We purchased the videopress upgrade yesterday and nothing is working . We purchased the “bundle” and now it’s changed my primary domain but video press isn’t working at all.

    http://www.siganturefl.wordpress.com or http://www.signatureflnews.com

    #1056466

    macmanx
    Staff

    I see two videos uploaded in the past, and both are working properly.

    Would you please give us a link to the post or page where the videos aren’t working?

    Or, if you’re having trouble uploading, please describe the exact problem, and quote any error messages if you see them.

    #1056468

    Yes, they are both working properly now.

    #1056469

    macmanx
    Staff

    madeirafilmfest, good to hear, thanks!

    signaturefl, if you’re still having trouble, please create your own support thread: https://en.forums.wordpress.com/forum/support#postform

    #1056479

    signaturefl
    Member

    it isn’t working. I don’t exactly what video’s you are speaking of but not when i paste information in and click “save draft”, it wipes all the information out.
    Video posting for a new post is not working on our blog

    #1056483

    macmanx
    Staff

    Ok, as mentioned above, would you please create your own support thread so we don’t keep sending reply emails to madeirafilmfest, since this is his thread?

    https://en.forums.wordpress.com/forum/support#postform

    #1056531

    Problem has arisen yet again. Video does not play after paying an upgrade – any suggestions before I ask for a refund etc etc? I’m not happy.

    #1056536

    macmanx
    Staff

    Would you please give us a link to the post or page where the videos aren’t working?

    Or, if you’re having trouble uploading, please describe the exact problem, and quote any error messages if you see them.

The topic ‘VIDEOS DON'T FUNCTION / VIDEO UPGRADE’ is closed to new replies.