Visual Editor not displaying DIV in correct location

  • Author
    Posts
  • #1149784

    cdmonline
    Member

    Hi,

    New to all this so please excuse my ignorance.

    Using WordPress, Catalyst and the Ultimate TinyMCE plugin, I am using the layer button to add a DIV to my page. Using the Visual Editor, I can move this DIV around the page to where I want it but when I publish, the DIV shows up a different location to where it’s supposed to be.

    My site, which is provided by a hosting provider, is essentially made up of a header and footer over which I have little control (other than the contents of menus and widget areas). But I can edit the main body of each page that I create and this is what the Visual Editor gives me control over.

    This page illustrates nicely my problem:

    http://lynbrook.org.au/secret2-2/

    This is the contents of the HTML for this page:

    [code]
    <p>
    <img class="size-full wp-image-2950 aligncenter" title="Radio Microphone" src="http://lynbrook.org.au/wp-content/uploads/2013/01/Radio-Microphone.png"
    alt="" width="97" height="150" />
    </p>
    <div style="position: absolute; left: 317px; top: 167px; width: 206px; height: 123px; text-align: center;">
    <span style="background-color: #adff2f;">
    This is my DIV that I created with the layer botton. I have placed this on the page in the Visual Editor so that it appears
    to be centered directly beneath the microphone image on this page.
    </span>
    </div>
    [/code]

    Although I have a reasonable understanding of basic HTML, I’m not overly familiar with WordPress itself. Any help would be greatly appreciated.

    The blog I need help with is cdmonline.wordpress.com.

    #1150027

    If you’re self-hosted, then you need to ask on this forum instead:

    http://wordpress.org/support/

The topic ‘Visual Editor not displaying DIV in correct location’ is closed to new replies.