Vodpod videos not showing up in post

  • Author
    Posts
  • #529474

    I’ve been trying to get two vodpod videos to show up on my blog. When I preview the post they show up as a large blank space but the player and video never show up. The shortcode for the two videos are:

    [vodpod id=Video.3319532&w=425&h=350&fv=allowfullscreen%3Dtrue%26config%3D%7B]

    and

    [vodpod id=Video.3319532&w=425&h=350&fv=allowfullscreen%3Dtrue%26config%3D%7B]

    Anyone have a clue why these wouldn’t work?

    Thanks!

    The blog I need help with is guerrillagardening.wordpress.com.

    #529690

    airodyssey
    Member

    I am not familiar with Vodpod, but I took the time to read the Support documentation and it looks like you have to insert it in a widget. I’m not sure you can insert this in a post.
    http://en.support.wordpress.com/widgets/vodpod-videos-widget/

    #529697

    Thanks airodyssey.

    They can be used in widgets (though I haven’t tried) but I’ve also found documentation both on vodpod and wordpress.com indicating that vodpod videos can also be used in posts. In fact it’s recommended as a method for getting otherwise impossible videos embedded. Unfortunately I’ve had no luck getting them to do so.

    #529698

    Thanks airodyssey.

    They can be used in widgets (though I haven’t tried) but I’ve also found documentation both on vodpod and wordpress.com indicating that vodpod videos can also be used in posts. In fact it’s recommended as a method for getting otherwise impossible videos embedded. Unfortunately I’ve had no luck getting them to do so.

    #529700

    airodyssey
    Member

    I stand corrected… I just tried VodPod’s “Post to WordPress” bookmarklet and it appears to work even for posts.
    http://en.support.wordpress.com/videos/vodpod/
    Is that what you tried?

    #529701

    airodyssey
    Member

    I’m starting to think there is a problem with the video you were trying to share. This is what I get when I paste your code into a widget:

    Error, collection “Video.3319532” was not found

    And when I paste it on a post but remove the text after “fv=”, all I get is an empty player. Try getting the embed code for that video again.

    #529718

    Thanks! It looks like it’s actually an issue with Vodpod’s import function that wasn’t immediately apparent :P

    #529726

    airodyssey
    Member

    You’re welcome!

The topic ‘Vodpod videos not showing up in post’ is closed to new replies.