w.bloggar problem

  • Author
    Posts
  • #44778

    freemancom
    Member

    Hi, I am trying to get w.bloggar to work with my new wordpress blog (wordpress.com/hfreeman). I enter my correct username and password on the w.bloggar set up page. I use http://tramv.wordpress.com/xmlrpc.php, which I found in the wordpress support forum.

    But when I press FINISH, I get the error message:

    “HTTP post error. The error number is the returned HTTP error code.”

    I’m using Internet Explorer 6.0.2900, with up to date patches. All suggestions appreciated.

    #45075

    timethief
    Member

    I’m sorry but I have no personal experience with w.bloggar. I believe cornell uses it but he’s in the UK and not on the forum right now. This is from the FAQs search box http://faq.wordpress.com/2006/01/20/xml-rpc-and-desktop-apps/
    And this is what I found in the forum search box http://wordpress.com/forums/search.php?q=w.bloggar
    I’m also aware that IE 6 with updates has problems and the recommendation is to upgrade to IE7, Firefox 2 or Opera 9. http://wordpress.com/forums/topic.php?id=5350&replies=36
    I’m sorry I can’t be of more help.

    #45078

    mark
    Staff

    I had that lots of times with wbloggar at first.
    I kept installing/uninstalling until it got it right.

    It isn’t a fault of us and it appears unrelated to anything else on the computer. If I recall the wbloggar forum/faq was not that helpful.

    Keep trying it, maybe do the install/uninstall a couple of times. It’s a decent program.

    #45261

    tortdog
    Member

    I found that the proper API end point is:

    /xmlrpc.php

    You DON’T append your blog name to that address.

The topic ‘w.bloggar problem’ is closed to new replies.