Whole "W" and Tabs menus links not working

  • Author
    Posts
  • #1003360

    tinyfrogs
    Member

    I can only access the rest of WordPress(.com) by going through my Account Settings page. If I just load WordPress and log in, neither the “W” menu, nor the Tabs for

    New Post
    Reader
    Notifications
    Stats
    My Blog
    or Freshly Pressed go anywhere.

    The address in the address bar of my browser changes, but what is displayed on the page does not. What is displays is the tabs and the base wordpress menu (titles: On WordPress.com, Also Cool, and so forth)

    Similarly:

    Find Friends and
    Manage my Blogs

    Under my “Avatar Menu” (drops down from my mini avatar pic on the right) behave in the same fashion.

    Both Help and Logout work fine.

    Am I missing something in how being logged in to wordpress works? I think once I login, “New Post” form the W Menu should lead to a new post for that account. If that is not whow it works, pls let me know.

    I am really not being sarcastic or anything, I am just genuinely confused.

    Using Google Chrome 21.0.1180.89 m on
    Windows 7 Home

    Could my malware protection be somehow blocking these links?

    Kapersky Interner security 2012 (trial version) and
    avast Free Antivirus (operating in second line of defense mode)

    The blog I need help with is tinyfrogs.wordpress.com.

    #1003459

    timethief
    Member

    I have flagged this thread for Staff attention. Please be patient while waiting.

    #1003539

    tinyfrogs
    Member

    Thank you.

    I noticed that I am able to write, edit and publish posts.

    However, I cannot;

    “choose from the most used tags” (no result from clicking other than page reload)

    nor add new tags in the textbox (clicking “add” does nothing at all)

    #1003543

    timethief
    Member

    Are you logging in by using the secure https:// link?
    see http://en.support.wordpress.com/https/

    Do you have another browser you can try? (Note: running IE9 in compatibility mode makes it render as IE7 and IE7 is not supported.)

    #1003544

    macmanx
    Staff

    Also, please try with Kapersky and Avast temporarily disabled, along with any other security, firewall, ad blocking, etc software you may have.

    #1003692

    tinyfrogs
    Member

    I can do everything in IE9. (just updated two posts from yesterday)

    so this is a Google Chrome issue?

    #1003695

    macmanx
    Staff

    It’s possible, but I can’t reproduce the issue in Chrome. Did you have any luck with the security apps disabled?

    Also, if you have any Chrome extensions, try temporarily disabling all of them.

    #1003696

    sl1k
    Member

    Are you using a beta or developer version of Chrome the reason I ask because those two browser versions change versions more often then the stable which results in websites like for example such as the WordPress admin bar not functioning anymore.

    If you’re using one the two versions mentioned above then please note WordPress staff does not support those browser versions here at WP.com because of the versions more often compared to the stable version.

The topic ‘Whole "W" and Tabs menus links not working’ is closed to new replies.