Need help? Check out our Support site, then

Why can't I publish a new post?

  1. I tried clearing my cache and cookies, it didn't help. Seems like I still have lots of space- only using 56MB out of 3GB. So I don't know what might be the problem. Please help me.
    Blog url:

  2. If you are trying to create a post on the home page here!/post/ then forget that please. Instead create posts only on your own dashboard here > Dashboard > Posts > All Posts > Add New

    (1) Are you using the secure https:// login? If not then try using it.

    (2) Exactly which browser and version of it are you using. If you aren’t sure click here to find out >

    Note 1: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see >

    a. Try clearing your browser cache and cookies >

    b. Try using the browser with all extensions or add-ons disabled

    c. If applicable try updating the browser to the latest stable version

    d. Make sure third party cookies are enabled on the browser

    e. Also confirm JavaScript is enabled

    f. Then confirm Flash is updated and if required installing the latest version of Flash

    g. Try resetting your router and modem and rebooting your computer and then logging in using the secure https:// log-in

    h. Try using another browser. You can download one here

  3. Thank you!! I did the first thing you wrote and was able to post it. Thanks a million!

  4. Halleluia! I'm so relieved to read that. Happy blogging! :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic