Why do I sometimes get a 'no blog found' message when I try to access my blog?

  • Author
    Posts
  • #2006471

    Almost every time I log in, right after I have done a but of site admin like checking stats, when I try to access my last blogpost, I get a message saying that nothing was found. Even when I log back in and log out again the same message appears. It makes blogging here rather hit and miss. Can you advise what to do?
    Also I seem to have two identical blogs – perhaps I inadvertently created a second one? Why is this and what can I do about it? Thanks.

    The blog I need help with is engagingdevelopment.wordpress.com.

    #2006563

    timethief
    Member

    Also I seem to have two identical blogs – perhaps I inadvertently created a second one? Why is this and what can I do about it?

    I think your blog could be caught up in the duplicate blogs issue. I’ll tag this thread for a Staff follow-up. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

    #2006569

    Thanks!

    #2006791

    amightywp
    Member

    Hi there,

    Thanks for bringing this to our attention! I have put it in front of our developers and as soon as I have any information for you, I will let you know!

    #2006792

    amightywp
    Member

    OK, you should be all sorted! That duplicate blog has now been removed and you now only have a single blog at the site engagingdevelopment.wordpress.com.

    Let me know if you have any other troubles.

The topic ‘Why do I sometimes get a 'no blog found' message when I try to access my blog?’ is closed to new replies.