Why doesn't my Jetpack Site Stats no longer load?

  • Author
    Posts
  • #1133260

    davidmori49
    Member

    I added site stats to my jetpack configuration, its worked great for a few months. Now when I try and load the stats all that shows up is the “w” (wordpress logo) with a rotating loading status. I’ve left it for as long as 30 minutes but nothing ever shows up.

    Please help!

    The blog I need help with is 905sailing.ca.

    #1133528

    kardotim
    Member

    Do you also encounter this issue in a different browser? for example Safari or Google Chrome?

    Otherwise please try clearing out your cache.

    #1133614

    davidmori49
    Member

    Yes I encounter this issue on Safari as well.. I’ve tried cleaning out my cache and I still encounter the same problem. I’ve updated to the current jetpack version

    #1133618

    kardotim
    Member

    Could you send us a screenshot of the page where you’re seeing this? You can upload the screenshot to your blog’s media library and post the link of the file in this thread.

    Sorry for the inconvenience.

    #1133625

    davidmori49
    Member
    #1133626

    kardotim
    Member

    Could you try to disable all other plugins and reactivate Jetpack. This way we can see if other plugins interfere with Jetpack.

    Also make sure you are running the latest WordPress and Jetpack version:
    http://www.wordpress.org
    http://www.jetpack.me

    Looking forward to your reply.

    #1133627

    davidmori49
    Member

    It worked, thanks!

    #1133628

    kardotim
    Member

    You’re welcome.

The topic ‘Why doesn't my Jetpack Site Stats no longer load?’ is closed to new replies.