Need help? Check out our Support site, then

why wont Add Media button work?

  1. When I click on Add Media nothing happens. I have tried tens of times, with different posts and at different times, but nothing ever happens, except one time, weeks ago, it worked once to upload a picture.
    I am using a galaxy tablet. I'm travelling so have no access to other computers.
    I just cant seem to find a way to get pictures onto my blog. I can load them into the media library but beyond that, nothing
    is there some setting I have missed?

    The blog I need help with is

  2. Please work through what follows and report back.

    1. If you are not running one of the browsers and versions listed at please try upgrading or switching first.

    2. If you are using an IE browser in compatibility mode please disable that mode.

    3. If you are running one of the browsers and versions listed at

    (a) Try clearing your browser’s cache

    If applicable see here for instructions on how to clear the cache for Chrome and Safari on the iPad:

    (b) Make sure that you have both third-party cookies enabled and JavaScript enabled

    (c) Disable all browser extensions or add-ons temporarily.

    (d) Try enabling HTTPS:

    Add both * and * to your list of trusted sites under the Security tab. Make sure to uncheck the box for “Require server verification (https:) for all sites in this zone.”

    4. You can use this link to see if your flash is up to date. If it’s not then go to and download and install the latest version of flash.

    5. Try using another browser.

    6. If you are not successful let us know:
    (a) Exactly what kind of device you are using to connect to the internet and to
    (b) Exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary
    (c) Exactly what you experience including what any error reports you receive state.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic


No tags yet.