Widget page not loading

  • Author
    Posts
  • #463887

    When I click on “widgets” under appearance, the page will no longer load. This has lasted for several hours. Cleared cache, etc. All other pages in my WP.com blog are working fine. Suggestions?

    The blog I need help with is writingtowellness.wordpress.com.

    #464103

    12 hours later, widgets still not loading /sigh – time to go to bed and wait for the evil humors to wear off…

    #464132

    timethief
    Member

    Volunteers cannot help with is issue as your have provided no details. Have you tried these troubleshooting techniques? http://en.support.wordpress.com/browser-issues/ If you have and still have not been able to move widgets then you will have to contact Staff with all your details.Please include the following:
    * – your browser
    * – your browser version
    * _ your security program (recent updates?)
    * – your FULL blog address (not the name, the real URL that begins http:// )
    * – your FULL username
    * – your REAL email address that is registered here at wordpress.com
    * – and a very good description of the exact problem.
    http://en.support.wordpress.com/contact/

    #464135

    hanni
    Member

    Seems to be running OK now – can you confirm @writingtowellness ?

    #464162

    readolivia
    Member

    Hi,
    I seem to be encountering a problem described here.. while I was working with widgets, the page would just not open after half hr. I was in the middle of editing & adding widgets. I tried changing themes but it didnt help. all I can do is save target on my desktop but that doesnt link with the actual blog site..
    Please help- I am new to this site

    your browser- mozilla firefox

    AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2900.2096 ModName: mshtml.dll
    ModVer: 6.0.2900.2096 Offset: 0009968c
    windows NT- 5.1

    * – your browser version
    * _ your security program (recent updates?)- NONE
    * – your FULL blog address http://readolivia.wordpress.com/ )
    * – your FULL ReadOlivia
    * – your REAL email address
    * – and a very good description of the exact problem.

    [Update: Email address removed by staff.]

    #464165

    hanni
    Member

    @readolivia I’m able to load your widgets page without any problems, is this still going on for you?

    #464175

    readolivia
    Member

    yes.. the windows would carry this message-
    Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
    The following files will be included in this error report
    C:\DOCUME~1\sid\LOCALS~1\Temp\71fa_appcompat.txt

    If you notice- the file type is appcompat- if that helps. the no.71 keeps changing. I have trouble shooted all about cookies & caches. it was working yesterday & closed after I managed to edit a few widget headers.

    #464176

    readolivia
    Member

    now it is
    C:\DOCUME~1\sid\LOCALS~1\Temp\7e61_appcompat.txt

    it keeps changing..

    #464177

    readolivia
    Member

    its been over 24 hrs now- pls help
    :(

    Olivia

    #464185

    readolivia
    Member

    it still persists.. I have tried opening in new window also

    #464192

    readolivia
    Member

    NO LUCK YET..!!

    #464224

    readolivia
    Member

    HI, For all times, I have stopped using internet explorer, I hv switched to chrome.. at times its the settings that get affected while loading such heavy pages, the caches rather affect the computer formatting & the system stops uploading the page. if anybody else is encountering the same prob, please try getting the Comp formatted & then the appl. eg. chrome, opera etc.
    Its working fine for me now.
    Thankyou

The topic ‘Widget page not loading’ is closed to new replies.