Need help? Check out our Support site, then

Widget_image bug

  1. royaumedefrance

    Cannot open nor move away the latest two widgets image additions, showing both live.
    Any idea?

    Thanks, best

    The blog I need help with is

  2. That sounds like a browser issue to me. Please work through what follows and report back.

    1. If you are not running one of the browsers and versions listed at please try upgrading or switching first.

    2. If you are using an IE browser in compatibility mode please disable that mode.

    3. If you are running one of the browsers and versions listed at

    (a) Try clearing your browser’s cache

    If applicable see here for instructions on how to clear the cache for Chrome and Safari on the iPad:

    (b) Make sure that you have both third-party cookies enabled and JavaScript enabled

    (c) Disable all browser extensions or add-ons temporarily.

    (d) Try enabling HTTPS:

    Add both * and * to your list of trusted sites under the Security tab. Make sure to uncheck the box for “Require server verification (https:) for all sites in this zone.”

    4. Try using another browser.

    5. If you are not successful let us know:
    (a) Exactly what kind of device you are using to connect to the internet and to
    (b) Exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary
    (c) And what any error reports you receive state.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic