Widgets are faulty.

  • Author
    Posts
  • #1020515

    And to you TT :) ~~~

    #1020525

    @ Macmanx, sorry to report that the widgets still are not opening, in the secondary section.

    #1020526

    timethief
    Member

    Flagged for Staff attention.

    #1020527

    Thanks TT, i should have thought of that :)

    #1020532

    macmanx
    Staff

    They’re all working just fine here. Please try clearing your browser’s cache: http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    #1020549

    Thanks Macmanx, i keep my browser clear weekly but i cleared it to-night.

    The only widgets that work are the ” Primary Widget Area ” ones, there is something wrong somewhere, Harry.

    #1020550

    macmanx
    Staff

    We have currently identified an issue with widgets and IE, which this may be related to. Please hang in there while we fix it, or try Firefox or Chrome for now.

    #1020551

    macmanx
    Staff

    This has been fixed now, sorry for the trouble!

    If you lost any widgets, please first check the Inactive Widgets area at the bottom of Appearance -> Widgets in your blog’s Dashboard. If they aren’t there, please let us know the type of widgets that you lost.

    #1020553

    Thanks macmanx, it is indeed fixed.

    #1020555

    macmanx
    Staff

    You’re welcome!

    #1020592

    seyizblog
    Member

    my wordpress for blackberry is faulty, it converts my pictures to html codes and thats what shows on the site, so this makes my readers see html codes instead of pictures, The name of the site is http://www.freshly9ja.com mypin:29D33747 i need help urgently

The topic ‘Widgets are faulty.’ is closed to new replies.