Need help? Check out our Support site, then

Widgets do not appear...

  1. I just got thru updating my WordPress blog, mostly because I moved it from one virtual private server to another one, and after losing some bits and pieces of the original blog during the move, I decided to redo it over with a new theme. I found a theme I absolutely love, one of the free ones from I did the install, got everything working nicely, and proceeded to start tweaking it a bit.. I've added a couple of widgets, one I especially need, for my icecast station.. Here's the weird part, all widgets load up just fine, they show up in the Appearance/Widgets/Available Widgets, and they move over to the right hand side when you enable them, but after saving, and going back to the blog, they do not appear.. Plus, the main page righthand column, where the widgets would go, already has the Pages/Archives/Catagories/Blogroll/Meta entries that are also listed as widgets in Appearance/Widgets/Available Widgets. Thinking I'd latched onto a theme that's not widget-aware, I checked the theme's functions.php, and it has the

    if ( function_exists('register_sidebar') )
    That leads me to believe it is widget-aware... Is there some middle-ground on being widget-aware that this theme may not be doing??

    Thanks in advance

  2. You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for hosted blogs only. If you have a self-hosted WordPress blog you need to seek help at the forums, not here.

    If you don't understand the difference, you may find this information helpful.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic