WordPress feed not validating

  • Author
    Posts
  • #217989

    meterdown
    Member

    my blog is meterdown.wordpress.com. my feed is http://meterdown.wordpress.com/feed/
    when I run it thru Feed Validator, it tells me that my feed does not validate. The error messages that come back are:

    # line 2, column 0: The prefix “media” generally is associated with the namespace “http://search.yahoo.com/mrss/” [help]

    <rss version=”2.0″

    # line 205, column 0: type attribute of enclosure must be a valid MIME type (63 occurrences) [help]

    <enclosure url=”http://www.hotlinkfiles.com/files/1090410_zywgj/sagirbhaipod …

    # line 242, column 206: Invalid character in a URI: ‘|’ [help]

    … cast.mp3|bg=0x000000|track=0xFFE6000″ />
    ^

    do I have to remove the files from the hotlink site and only use wordpress? but some are validating and this one isnt.

    how can I fix my feed?

    thanks,
    meterdown
    # line 243, column 2: Invalid character in a URI: ‘|’ [help]

    </media:content>

    #218103

    lysanzia
    Member

    My feed is also doing this. Had to switch over to Feedburner.

    #218104

    meterdown
    Member

    how did you do that? when i burn the wordpress feed in feedburner, that feed also doesnt validate, with the same error msgs.

    #218115

    meterdown
    Member

    i burned another feed in feedburner using just meterdown.wordpress.com and not referencing the wordpress feed but it still find it. then i tried to validate that one. It also wouldnt validate. exact same messages. i am deleting this new feed.

    what do i need to do to fix this?

    how did you ‘burn’ this feed in feedburner and it worked?

    i have always had a feedburner feed burned from the wordpress feed.

    thanks,
    meterdown

    #218359

    40sgoddess
    Member

    I’m having this same issue.
    ERROR:
    line 2, column 0: The prefix “media” generally is associated with the namespace “http://search.yahoo.com/mrss/” [help]
    <rss version=”2.0″

    It has something to do with the final / but in reading the forums, I am lost as how to fix. I don’t see it in the html view.

    IN FEEDBURNER, same issue and another one:
    In addition, interoperability with the widest range of feed readers could be improved by implementing the following recommendation.

    line 12, column 153: Self reference doesn’t match document location [help]
    … heGoddess” type=”application/rss+xml” /><item> ^

    I’m determined to learn this stuff yet!
    Any help much appreciated, thanks so much,

    40s Goddess

    #218360

    scopettg
    Member

    Me bookmarking this issue by leaving a msg.

    I am very interested on this issue as well. But can someone explain it in common language so that it is easier to understand?

    Thanks!

    Scope.

The topic ‘WordPress feed not validating’ is closed to new replies.