WordPress.com not loading on my computer

  • Author
    Posts
  • #705949

    schuk
    Member

    For the past week, I have not been able to access my dashboard, add a new post or anything else related specifically to my blog. I was able to add a new post today using quickpress, but I don’t like using this as I am not great at html and I wanted to add links and so on, which I can’t using quickpress.
    I can log in to WordPress.com, but beyond that, whenever I click under the heading “blog” and try anything in that drop menu, the pages just load while the toolbar says “Connecting…” it never actually connects or loads. One day last week, I left my browser open while I was trying to go into “Manage Comments”. I left it running for 30 minutes, and then it FINALLY opened. Just now, I tried to go to “Edit Post” and it took 10 minutes to load. This seems ridiculous.
    I have tried refreshing, reloading, resetting m internet connection (although every other website I visit works fine).
    Is it my browser? My blog specifically?
    I am using the latest versions of Firefox and Chrome on my MacBook Pro. Neither browser works.

    The blog I need help with is cheezewhizandmustard.wordpress.com.

    #706061

    kellywpa
    Member

    I had a similar problem yesterday – it took over 6 minutes to get my blog opened. After an hour or so, the problem went away but it did it again today. I had a message at the bottom about “use.typekit” (I forget the whole message). I tried in both Firefox and IE9 and it did the same thing. I cleared out cookies & history and rebooted but that didn’t help. All of a sudden, it was normal again but did it again today.

    #706068

    kellywpa
    Member

    I have 2 tabs currently hung up trying to load my blog. One is the one that I had yesterday and it has “waiting for use.typekit.com” in the lower portion of the screen. The 2nd one has “read s.gravatar.com” I have a post that I promised someone I would get up today and can’t access my blog to do it.

    #706094

    timethief
    Member

    Will you two bloggers please report your issues directly to Staff? Here’s the link http://en.support.wordpress.com/contact/ After you use the searchbox, under the search results, at the bottom of the page there will be a section that says “Have you found the answer to your question?” You can choose either “Yes I found the answer to my question.” or “No I didn’t find the answer to my question and I would like to contact support for help.” The no option will reveal the contact form.

    #706105

    schuk
    Member

    I contacted support. Thanks for pointing me in the right direction! Although right now, wordpress.com is working fine for me, it was definitely not this morning.

    #706106

    timethief
    Member

    You’re welcome and I do hope that this doesn’t occur again. :)

    #706193

    ildhund
    Member

    While I’ve had no problems accessing my blog, other users have reported very long load times in the last couple of days. I just checked using Fiddler on IE9, and I see that use.typekit.com failed to load (404). I’m not using Typekit on this blog, so this seems a bit weird. Even so, for me the whole page loaded in less than three seconds. What did Support say, schuk?

    #706195

    toymcbride
    Member

    I have the same issue but for a couple of months now it is very hit and miss for me page takes ages to load then when it does it is just all text.

    #706197

    kellywpa
    Member

    @ildhund. You asked Schuk what support said. I actually contacted support on the 12th, the day before this thread was opened. I have not heard anything back. Mine also seems very hit & miss. It does it for about an hour or so then it is back to normal for a day. I don’t knowingly use Typekit on my blog but I am guessing that is part of the WP setup.

    #706198

    schuk
    Member

    I contacted Support on the 13th and have not heard back yet.

    #706199

    ildhund
    Member

    @toy
    Thanks. I’ve not had any problems at all using IE9. I wonder if it’s just a problem with some servers.
    @kelly
    Thanks to you too. I probably misunderstood Schuk’s post – he was possibly only thanking Timethief for the pointer, not for having solved the problem…

The topic ‘WordPress.com not loading on my computer’ is closed to new replies.