Need help? Check out our Support site, then

Writing an article: tag cloud doesn't work any more

  1. Dear all,

    Since I upgraded my wordpress blog to version 3.5, something is wrong. First, my memory usage is unbelievably high, but that's not the thing I need now help with. The other thing:

    When I'm writing an article, I can normally choose at the right "choose from used tags", when I click it, a tag cloud appears and I can click the tags I want to assign to the article. But now, when I click this, I just jump to the top of the page. No tag cloud opens.
    Additionally, when I want to change the sharing settings of the jetpack plugin, I can choose which buttons I want to add to my articles by dragging and dropping the buttons to the lower field. I cannot drag anything, even if I change browsers. I also cannot drag widgets any more in the settings.

    Does anybody have an idea why I cannot open a tag cloud and not drag things on the website? I'm really clueless.

    Thank you in advance!


    The blog I need help with is

  2. The blog you specified at does not appear to be hosted at

    This support forum is for blogs hosted at If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the forums.

    If you don't understand the difference between and, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. Ok, so I post this at Nevertheless I don't delete it -- if anybody has an idea, please tell me. Thank you!

  4. That's NOT a free hosted WordPress.COM blog and we do NOT provide support for software here at WordPress.COM.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic