YouTube videos appearing as black boxes…

  • Author
    Posts
  • #1470122

    I’ve noticed over the past couple of weeks that the YouTube videos I’ve previously embedded on certain pages of my site (such as at the bottom of the “Welcome” page of blavatskytheosophy.com) no longer show a still image from the video but now just appear as a black box…until the black box is actually clicked on and then the video starts playing as usual.

    I don’t know if anyone else is having this problem with their embedded YouTube videos just resembling black boxes or even whether the issue is with YouTube rather than WordPress.

    Whatever the cause, it results in those particular pages of the site looking less aesthetically pleasing and I’d be grateful to know how to solve the problem.

    The blog I need help with is blavatskytheosophy.com.

    The blog I need help with is blavatskytheosophy.com.

    #1470305

    raincoaster
    Member

    That appears to be a YouTube glitch. Lots of people are reporting it. Looks like it got fixed, though.

    #1470312

    Thank you for the information. It doesn’t appear to be fixed on my site though…so I suppose I’ll just have to put up with it for the time being.

    #1470313

    raincoaster
    Member

    I wonder if you have a browser issue, then, because I see the video on your landing page just fine. Try logging out, clearing your browser cache and cookies, and reloading the page.

The topic ‘YouTube videos appearing as black boxes…’ is closed to new replies.