zBench cuts off bottom of title characters

  • Author
    Posts
  • #681183

    ldmartin1959
    Member

    I’ve noticed that zBench cuts off bottom of title characters that extend below the baseline. Characters such as y, g, et cetera. Am I just luck or is this a known characteristic of this theme?

    The blog I need help with is ldmartin1959.wordpress.com.

    #681401

    timethief
    Member

    May we please have an active link starting with http:// to a post this is occurring in?

    #681408

    ldmartin1959
    Member

    Sorry. When I posted it I saw the button that gave the blog location and thought it would carry along with the post. See:

    http://ldmartin1959.wordpress.com/

    #681411

    timethief
    Member

    I’m using Firefox 5.01. and I cannot see any posts with this is evidence. Which browser and version of it are you using? Have you tried troubleshooting?

    #681427

    I see it on the site title. Do you have the custom design upgrade? It appears like you might. If so, this change to the CSS will fix the issue.

    #title h1 {
    line-height: 35px;
    }
    #681433

    ldmartin1959
    Member

    No, no custom design upgrade. Just the stock (read, ‘free’) template.

    #681434

    OK, then I’m going to tag this thread for staff attention and hopefully one of the theme team can get this fixed shortly.

    #681448

    ldmartin1959
    Member

    Cool. Thanks.

    #681450

    You are welcome.

    #681486

    iamtakashi
    Staff

    @ldmartin1959, @thesacredpath

    Thanks for bringing this to our attention. The issue has been fixed now.

    Thanks!

The topic ‘zBench cuts off bottom of title characters’ is closed to new replies.